Om

FOKUS PÅ DIN VÆRDISKABELSE

DIN UAFHÆNGIGE RÅDGIVER 

HVEM ER ITPA?


ITPA er stiftet af Kenneth Valeur Andersen i slutningen af marts 2019.

Grundideen i virksomheden er at skabe værdi for kunderne ved at rådgive om besparelser på alle områder af IT, herunder Software, Netværk, Infrastruktur, Hardware og IT-konsulentydelser.


Rådgivningen vil typisk tage udgangspunkt i de IT udgifter virksomheden har, når dialogen indledes.

Via korte, målrettede analyser udvælges det eller de områder, hvor det giver mest mening af starte.


Mange synes, at det er interessant at kigge på applikationsporteføljen, for at vurdere Run cost samt Tolerate, Invest, Migrate eller Eliminate potentiale. Denne vinkel går hånd i hånd med TBM.


Hvis kunden ønsker at øge organisationens modenhed og transparens vedr. IT omkostninger, Application TCO, Service TCO, anvendelse af data og måske indføre charge back til forretningen, så kan ITPA også hjælpe med det.

Kenneth Valeur Andersen er cand.oecon fra Aarhus Universitet og har mere end 20 års erfaring fra arbejde i den danske IT-konsulentbranche. Kenneth er endvidere certificeret "TBM Executive Foundation" i 2019.


I sit seneste job var Kenneth konsulentdirektør i et dansk IT-konsulenthus med ansvar for en årlig omsætning på over 70 mio. kr. Gennem årene har Kenneth bl.a. arbejdet med IT-kontrakter, økonomi, salg af konsulentydelser, ledelse og strategi.


Kenneth er kendetegnet ved at have et stærkt drive, stort engagement, rigtig gode samarbejdsevner samt en høj integritet. Endvidere er Kenneth særdeles dygtig til at netværke, og han bidrager gerne med sparring til forretningsudvikling, personlig udvikling og kommercielle forhold.

FRI AF KOMMERCIELLE INTERESSER

ITPA er en uafhængig rådgivningsvirksomhed, der ikke har bånd til eller partnerskaber med IT-konsulentbranchen.

UAFHÆNGIGHED ER DIN GARANTI

Fordi ITPA er uafhængige, kan vi tage 100% afsæt i dine behov og i at opnå den bedst mulige case for dig.

OM ITPA


ITPA ApS

CVR-nr: 40389326

Kontakt


Valdemarsgård 13

4320 Lejre

+45 53 74 71 84

Følg os på LinkedIn


Se vores virksomhedsprofil på LinkedIn.